Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

In miez de noapte - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Dec 24, 2009 12:14 am

-Stai ... Jospehine !
Se opri insa in pragul usii, dandu-si seama ca nu poate fugi cu copilul in brate.O ruga pe Roze sa se ocupe de fetita, plecand dupa Jospehine.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:27 pm

"Prea multa amanare. Pentru ce?"gandi aceasta prvindu-si mainile pline cu sange apoi isi zari chipul manjit cu lichidul rosu
Continua sa tuseasca si sa se sprijine de peretii caselor.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:30 pm

O ajunse din urma si se opri langa aceasta, priind-o ingrijorata.
-Ce s-a intamlat, Josephine ?murmura unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:47 pm

-Sunt bolnava de oftica. De multi ani.
OOC: Pe vremuri tuberculozei i se zicea "oftica"...
BIC: Se prabusi in bratele fetei murdarindu-i umerii cu pete mari si rosii din sangele pe care il scotea pe gura cand tusea.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:52 pm

Se sperie auzindu-i cuvintele, pentru ca stia deja prea bine ce pericol reprezenta tuberculoza pentru oameni.
-Si ... de ce ?Adica ... de ce nu mi-ai zis pana acum ?murmura castania muscandu-si buzele, pentru a nu incepe sa planga.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:57 pm

-Fiindca ma gandeam ca vei fugi de mine ca de leprosi. Fiindca nu vroiam sa te pierd.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 11:00 pm

-Chiar te-ai gandit vreodata ca as fugi de tine ?Izbucni in pland unguroaica, strangand-o in brate, fara sa-i pese de petele de sange.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 11:10 pm

Materialul murdar atinse buzele brunetei murdarind ultimele locuri ale fetei inca neatinse de sangele care parea si el murdar.
Cazu in genunchi inchizand ochii si oftand nedorind sa se temea ca Erzsebet avea sa ia si ea boala daca statea langa ea.
Ii cuprinse soldurile apoi genunchii cu bratele,strangand-o puternic.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:21 am

-Josephine ... chiar te-ai gandit vreodata ca te-as putea abandona ?suspina Erzsébet privind-o trista si speriata in acelasi timp.Haide ... nu poti ramane aici ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:27 am

-Da..murmura ea avand si aceeasi privire fixa si infricosatoare
Isi uni palmele, simtindu-le lipicioase si scarboase.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:38 am

-Putem merge la mine acasa.Dupa tot ce ai facut pentru noi, ai mei nu vor avea nimic impotriva si poti ramane acolo, spuse Erzsébet ajutand-o sa se ridice si sprijinind-o.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:41 am

-Trebuie mai mult decat orice sa ma spal de sange. replica aceasta brusc incepand sa mearga ceva mai repede
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:45 am

-Nu-ti face griji, te poti spala la noi.Te voi ajuta si eu, se oferi Erzsébet grabindu-se si ea spre casa.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:02 am

O urma pana ce ajunsera la casa Erzsebetei.
-Sigur nu o sa se sperie sora ta mai mica atunci cand ma va vedea asa?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:05 am

-Ildi nu va zice nimic, probabil ca este mult prea entuziasmata acum, ca nu mai este cea mai mica din familie, se stradui castania sa zambeasca, cu toate ca stia ca probabil copilul nu va supravietui mai mult de o saptamana.Haide.Mai avem o camera, in pod.Nu e cine stie ce, insa e incalzita si vei putea ramane acolo.O sa stau si eu cu tine ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:10 am

-Bine.
O urma pe castanie. In pod era o oglinda, un scaun si din fericire un lighean plin cu apa insa foarte rece.Totusi bruneta isi spala fata si mainile manjite de sange.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:11 am

-Patul este unul mai vechi, din camera noastra, insa cred ca e inca bun, observa castania.Cat despre apa ... o voi ruga pe Rozsa sa incalzeasca mai multa si te voi ajuta sa te speli ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:14 am

-Merci.
Vocea ei era mai rece si mai masculina ca niciodata. Se ridica si privi in jur.
-E extrem de intuneric. remarca aceasta
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:17 am

-A fost un geam aici, insa in fiecare an se spargea si pana la urma tata l-a acoperit.Voi aduce mai multe lumanari, spuse Erzsébet intorcandu-se in scurt timp alaturi de Rozsa si pregatind apa pentru baie.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:25 am

Ea ramase pe scaun privind in jur. Intunericul putea fi taiat cu cutitul si era cam inspaimantator daca punem la socoteala si vocea Josephinei care nu se oprea niciodata.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:26 am

Aprinse cateva lumanari, imprastiindu-le prin camera si luminand putin incaperea micuta.
Merse apoi la Josephine, ajutand-o sa se dezbrace pentru a se spala.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:30 am

-Sangele m-a facut sa ma gandesc la multe. replica ea privind intr-un punct fix simtind atingerile tinerei pe pielea ei vesnic rece,alba si catifelata
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:32 am

-Povesteste, murmura Erzsébet trecandu-si usor palmele pe pielea catifelata a brunetei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:42 am

-Cat de meschina si ticaloasa sunt fiindca ucid si fiindca mananc oameni,desi nu m-a prins pana acum. La cat de multumita as fi daca as omori mii de oameni. M-ai mai iubi?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:44 am

-Ti-am mai zis deja, de atatea ori.Te iubesc indiferent de ceea ce esti, sopti Erzsébet ajutand-o sa se imbrace.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 12 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: