Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Josephine
Experimentat
Josephine

Data de înscriere : 23/07/2009
Localizare : In mijlocul Iadului

In miez de noapte - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 12:02 am

-Eram tanara , cam de varsta ta . Mergeam cu sora mea la targ si...pe mine m-au luat 3 barbati si m-au violat iar pe ea au torturat-o, insa mai intai ne-au batut crunt pentru a nu stii unde suntem si ce se intampla , probabil nedorind sa ne mai lase in viata.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 1:12 am

-dar ... nu inteleg ... cine ar face asta ?murmura Erzsébet privind in continuare in jos.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 7:30 pm

-Tatal meu era in armata regala,aveam bani. Insa dupa ce el a murit eu , mama si cu sora mea a trebuit sa ne descurcam singure. Dar defapt...tatal meu m-a renegat toata viata si nimic din averea sa nu mi se cuvine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 7:32 pm

-Si totusi,dupa moartea familiei tale, nu tu ar fi trebuit sa fi mostenitoarea de drept a posesiunulor lor ?intreba Erzsébet straduindu-se sa-si aminteasca niste explicatii pe care i le daduse in urma cu ceva itmp un vecin,avocat.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 7:41 pm

-Nu exista nici un document care sa arate ca ca sunt fiica lui , ca merit sa am tot. Nu l-am vazut decat de 3 ori in viata mea: cand a venit la noi acasa si i-a cerut mamei sa ii dea bani. cand m-a salvat de violatori si cand i s-a adus trupul pentru a fi ingropat.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 7:48 pm

Isi lasa inca o data privirea in jos,dandu-si seama ca nu prea ii putea fi de ajutor.
-Alte ... rude in sat nu ai ?
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 7:55 pm

-Nu. Sunt singura pe lume. Singura fiinta apropiata si draga mie esti tu, si poate si sobolanii care trezesc in mine dorintele de sadism iesit din comun.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 7:57 pm

Veni si se aseza langa bruneta,trecandu-si mana stanga in jurul mijlocului acesteia si lasandu-si capul pe umarul ei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:07 pm

Ea ii atinse umarul drept ca intotdeauna privind obosita intr-un punct fix.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:11 pm

-De ce nu vrei sa pleci de aici ?Vreau sa spun ca ... e imposibil sa traiesti toata viata aici ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:18 pm

-Ti-am mai zis ca imi e dor de atatea lucruri pe care le-am vazut in copilarie insa...imi e frica sa nu ajung iar batuta sau cine mai stie cum.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:21 pm

-Fratii mei ... imi vorbeau cand eram mica despre Lumea Noua,murmura Erzsébet usor.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:26 pm

-Eu m-am indragostit de Rusia. E atat de mare si de rece. Este exact pe gustul meu. Se moare din cauza frigului, mai bine decat sa mori de foame sau din cauza crimelor.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:28 pm

-Fratii mei vorbeau despre America ... despre intinderi nesfarsite si despre clima calda ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:33 pm

-Se pare ca avem gusturi usor diferite in ce priveste tarile potrivite traiului nostru.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:34 pm

Zambi slab,epxlicandu-i apoi.
-In Ungaria am locuit intr-un sat in care era mai tot timpul frig ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:36 pm

-Iar aici e cald cu exceptia iernii. Pana si toamna e cald. Minunat! replica ea rostind ultimul cuvant cu sarcasm
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:38 pm

-Nu ma intelege gresit ... insa 15 ani de frig mi-au ajuns,spuse usor trista Erzsébet.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:42 pm

-Lasa...E mai bine aici. Ai pielea arsa si delicata. Exact cum imi place.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:45 pm

-Nu m-ai vazut niciodata acolo,chicoti o clipa Erzsébet.Cat am stat in Ungaria aveam pielea foarte alba,ofta ea usor.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:49 pm

-Mai alba si palida decat mine? intreba ea stiind totusi ca ea era undeva la limita albului si a palidului
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:51 pm

-Nu stiu ... mama se plangea ca eram prea bolnavicioasa,mai ales din cauza pielii mele palide ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:55 pm

-Bine, atunci erai ca mine. incepu ea sa rada apoi o lua de mana pe fata incepand sa danseze. Insa mai mult se roteau intr-un decat dansau
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 8:57 pm

Erzsébet se impiedica insa,prinzandu-si piciorul in cateva radacini si cazu in iarba,incepand insa sa rada.
-Nu am fost niciodata prea indemanatica,chicoti ea.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:04 pm

-Nici eu. Scuze, te simti bine?intreba ea foarte alarmata ca nu cumva fata sa fi patit ceva
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 7 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: