Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

In miez de noapte - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 10:47 pm

-Merci mult,zise unguroaica dandu-i un sarut scurt pe obraz si alergand in curte,luand-o bineinteles si pe Josephine de mana.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 10:55 pm

-Deci ce avem mai exact de facut acum? intreba ea nu foarte entuziasmata si incepand sa alerge pentru a tine pasul cu ea
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 10:58 pm

-Trebuie ... sa ne strecuram in hambar fara sa ne observe nimeni.Adica fara sa-i trezim pe mama sau pe tata si fara sa alertam vecinii ca ne-am intors ... Nu vreau sa-si dea seama ca am venit atat de tarziu.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:00 pm

-Nu. Hai mai bine la mine, oricum cam asa i-as minti pe ai tai. Ca ai dormit la mine. Nu s-ar supara oricum.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:07 pm

"De paca ar putea zice ceva ... "
Accepta totusi propunerea fetei,iesind din curte in liniste.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:14 pm

Incepura sa se plimbe pe strazi pana ajunsera pe o strada plina de cersetori, cocioabe si sobolani.
-Bun venit in micul meu paradis. Noaptea e cel mai ingrozitor aici.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:15 pm

Privi incurcata toata acea imagine dezolanta,gandindu-se abia acum ca totusi viata pe care o ducea ea era destul de buna in comparatie cu a cersetorilor.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:20 pm

-Eu si stapanul cersetorilor suntem singurii care traim mai decent. In rest sunt doar familii care au case dar au cate 7-8 copii si ajung sa cerseasca sau sa omoare pentru o bucata de paine. Aici am crescut, sunt o criminala.Otravesc oameni pentru bani
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:40 pm

Se cutremura auzind toate acestea,insa nu indrazni sa mai spuna nimic,inca impresionata de imaginile care se desfasurau inaintea ei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 11:54 pm

Ajunsera la cocioaba ei si intrara insa apoi usa cazu.
-Nu te teme, am o placa de lemn.
Puse acea placa de lemn pe post de usa si privi in jur:un dulap cu otravuri si substante,un pat, un geam. De la usa pana la pat erau doar 3m. distanta.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 10:32 pm

Ramase in pragul usii,privind de nenumarate ori incaperea,aproape nevenindu-i sa creada unde se afla.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 10:39 pm

-Aici traiesc de cand ma stiu in conditiile astea.Dar normal ca stii casa, ce mai tre' sa iti zic?!
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 10:50 pm

Ramasi n continuare in usa,inca gandindu-se la tot ceea ce vazuse afara,pe strazi.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 10:55 pm

O lua de mana si o facu sa se apropie de pat apoi ii intinse o farfurie cu mancare calda.
-Greu se mai gateste aici.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:00 pm

-Ar ... ar fi trebuit sa-mi spui,murmura unguroaica,simtindu-se destul de prost ca nu se gandise pana acum s-o ajute in vreun fel de Jospehine.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:03 pm

-Vorbesc de casa in sine. E nepotrivita pentru o femeie. Sunt singura, sunt solitara.Cine sa ma mai ia?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:13 pm

Nu-i mai raspunse,nestiind sigur ce ar trebui sa spuna in acel moment.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:16 pm

-Sunt batrana! izbucni ea brusc apoi ofta indemnand-o pe fata sa manance
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:18 pm

-De ce spui asta ?intreba Erzsébet gustand de cateva ori din mancare.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:28 pm

-Am 25 de ani! La varsta asta trebuia sa am si un copil , nu sa fiu singura si sa astept sa albesc. O sa raman o d-soara batrana cu talente de gospodina si asasina.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:34 pm

-Familia ta ... de ce nu iti gaseste un sot ?Nu ar fi chiar atat de greu sa vorbeasca pentru o casatorie ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:39 pm

-Mama a murit cand a adus-o pe lume pe sora mea iar tata a murit in razboi. Sora mea a murit si ea de febra acum mult timp. Deci nu mai am familie. Familia mea sa zicem ca e alcatuita din curvele si talharii de aici, de pe strada asta .
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:41 pm

Isi lasa privirea in jos,dandu-si seama ca in privinta casatoriei nu o putea ajuta pe Jospehine in nici un fel.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:44 pm

-Si oricum dupa violul de acum cativa ani nici ca mai vreau barbat!
Amintirea aceea ingrozitoare avea sa o urmareasca toata viata probabil.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitimeSam Dec 12, 2009 11:48 pm

-Nu ... nu mi-ai vorbit niciodata despre asta,murmura Erzsébet gandindu-se abia acum ca Jospehinei ii va fi acum si mai greu sa se casatoreasca ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 6 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: