Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Josephine
Experimentat
Josephine

Data de înscriere : 23/07/2009
Localizare : In mijlocul Iadului

In miez de noapte - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:26 am

-Mai intai te duc la ea acasa. E o doamna. Are un nume nemtesc pe care nu l-am retinut. A spus ca mai intai sa te imbrac cu o rochie special facuta pentru tine si de abia apoi sa i te prezint. Si cine sunt eu sa ma impotrivesc stapanei mele?
O lua de mana si o conduse catre o casa mare si foarte eleganta. La geamuri erau puse perdele de catifea albastra iar in fata casei, pe scari erau asezate lumanari aprinse, insa mici.
-Ei, ce parere ai?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:27 am

Continua sa priveasca uimita toate detaliile incaperii,scaldate in lumina placuta si slaba a lumanarilor.
-E o imagine absolut incantatoare,insa ... tot nu inteleg.Ce facem aici ?Ce caut eu aici ?intreba aproape in soapta fata.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:38 am

-Luam cina cu o femeie care ne va ajuta financiar si ne va mari gradul in societate, facandu-ne sa parem altceva decat suntem in fata societatii. Poate ca tu vrei sa ramai simpla insa eu m-am saturat sa dorm intr-o cocioaba cu sobolanii drept prieteni.Doar...vino. Haide sa o vezi , poate iti vei schimba parerea asupra ceea ce vrei.
O lua de mana si o duse intr-o incapere extraordinar de eleganta:candelabre de argint, podele curate si alunecoase, un pat imaculat si o oglinda uriasa.
In spatele usii din lemn de brad se afla o rochie la fel de sangerie ca si a ei insa mult mai eleganta avand in vedere dantelele si matasea.
-E a ta . Numai a ta. raspunse Josephine venind cu cateva ace de par apoi continua , vreau sa te spal apoi sa te imbrac si in cele din urma sa iti aranjez parul si sa coboram jos.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:42 am

Ramase muta in momentul in care vazu rochia.
-Nu ... nu stiu daca ar trebui.Vreau sa spun ca ... Nu as putea trece niciodata drept o fata dintr-o familie nobila.Deabia pot vorbi cat de cat corect ... Imi stiu prea bine locul in societate ... ofta unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:49 am

-Stapana mea stie asta. Eu i-am zis totul, sper ca nu te supara acest lucru. Dar a tinut mortis sa te vada.
O aranja si in cele din urma ii prinse parul.O invita sa se priveasca in oglinda stiind insa ca avea sa ii placa .
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:51 am

Se privi tacuta timp de cateva clipe,aproape nevenindu-i sa creada ca reflexia stralucitoare din oglinda ii apartinea.
-Josephine ... iti multumesc foarte mult,murmura zambind unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:56 am

-Haide acum .
O indemna sa o ia de brat. Nu stia de unde vazuse acest gest elegant insa stia ca nu ii apartinea. Totusi ii placu.
In cele din urma coborara.Era o sala mare, strabatuta de o masa lunga din acelasi lemn de brad. Lumanari faceau ca locul sa straluceasca, acestea fiind desigur in aceleasi candelabre de argint.
-Madame ! striga ea scurt
O femeie roscata, nu foarte in varsta, slaba , aparu langa ele si ii zambi Erzsebetei.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:04 am

Unguroaica facu o plecaciune scurta,asa cum vazuse in familiile nobile unde slujise pana acum.Nu ii iesise perfect,insa spera numai sa nu o fi facut de ras pe Josephine.Astepta destul de incordata reactia femeii,urmarindu-i cu atentie gesturile.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:08 am

-Ma numesc Frederika von Darchschmitz. Tu trebuie sa fii Erzsebet.
Josephine nu se putu stapani si isi dadu o palma peste fata realizand ca inca odata uitase numele stapanei sale desi il auzise inca odata. Femeia o privi arogant apoi o pofti pe Erzsebet sa se aseze.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:14 am

Se aseza incet,inca temandu-se sa nu faca vre-o prostie fara sa-si dea seama.
Privea in continuare catre Josephine si catre femeie,nestiind sigur ce ar trebui sa spuna.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:29 am

Stapana ii spuse fetei ca pentru ea manierele la masa nu erau importante , cel putin cand venea vorba de Erzsebet.
Josephine stia cum sa manance, insa totusi nici ea nu parea o nobila autentica.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:36 am

incepu si fata sa manance odata cu cele doua,straduindu-se ca,cel putin,sa nu se fata de ras.Prea tare ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:39 am

Lipsa de maniere le amuza pe cele doua femei. Totusi niciuna dintre ele nu zise nimic.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 1:42 am

Erzsbet renunta intr-un final,lasand mai mult de jumatate din mancare in farfurie si incepand sa se joace cu o batista pe care o strangea in maini,privind in jos.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 8:09 pm

Cele doua se oprira si ele nedorind sa o faca pe fata sa se simta prost.
-Eu ma retrag. sunt obosita. vom vorbi maine dimineata.replica stapana lasandu-le singure
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 10:36 pm

-Inseamna ... ca putem pleca acum ?murmura Erzsbet dupa ce femeia iesi din incapere si le lasa pe amandou singure.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 11:03 pm

-Daca doresti. replica aceasta avand un puternic accent frantuzesc
Se apropie de ea si ii spuse:
-Vrei sa mergi asa acasa sau te schimbi in hainele tale vechi?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 11:10 pm

-Mai bine ma schimb,ca pune tata cainii pe mine daca ma vede imbracata asa.Nu m-ar recunoaste,nici intr-o 100 de ani.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 11:17 pm

-Asta ar trebui sa te bucure ,draga . Hai.
O du-se in aceeasi camera in care o schimbase si o imbraca iar in zdrente.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 11:32 pm

-Tot miros a parfum,zise Erzsbet atenta.Oricum,nu mai conteaza.O sama simta numai surorile mele,dar trece la prima baie.
Se imbraca in graba,iesind si alergand inapoi catre sat.
-Vri sa ramai la noi in seara asta ?
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeSam Dec 05, 2009 11:03 pm

Analiza situatia si totusi se decise sa nu o refuze.
-Daca nu deranjez.
Stia oricum ca nu deranja si stia deja ca familia Erzsebetei totusi nu o prea suporta. Cu toate astea se apropie de fata, avand o privire care ii dadea un aer de superioritate.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeSam Dec 05, 2009 11:34 pm

-Sa mergem !zise destul de grabita unguroaica,gandindu-se ca deja incepuse sa s eintunece si probabil vor ajunge si asa acasa destul de tarziu,dupa lasarea intunericului.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 4:59 pm

-Atunci....
Nu se putu abtine si o lua pe fata in spate incepand sa alerge. Desi o purta pe Erzsebet in spate tot arata destul de eleganta si de sprintena. Se parea ca toti acei ani de carat saci cu grau si cu nisip nu fusesera in zadar.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 10:37 pm

Nu protesta,fiindu-i mai comod asa si gandindu-se ca vor ajunge mai repede acasa.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitimeDum Dec 06, 2009 10:45 pm

Ajunsera in doar cateva minute.
-Sper ca acum esti multumita.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 5 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: