Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

In miez de noapte - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 04, 2009 11:45 pm

-Nu chiar,spuse la inceput unguroaica,destul de incet.Doar ca ...
Incepu sa se joace cu o suvita castanie,rasucind-o pe degete,in cautarea cuvintelor potrivite.
-De cateva saptamani incoace ... ne tot viziteaza un barbat,un negustor de pe aici.Si,acum o saptamana,i-a propus tatei sa ma dea lui de sotie,ofta fata privind in pamant.Tata se gadeste sa accepte,pentru ca barbatul e din familie buna,din tinutul acesta ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:22 pm

O lua brusc pe fata de maini si o privi disperata.De abia putu sa isi stapaneasca lacrimile si furia .Se incrunta si ofta.
-Vreau sa vorbesc cu tatal tau !
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:25 pm

-Nu ... nu prea stiu daca ar ajuta la ceva ... Vreau sa spun ca ... tata se gandeste numai la binele meu ... El zice ca mi-ar fi mai bine casatorita si ca nu as mai duce astfel nici o grija,spuse Erzsbet pe un ton plans.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:31 pm

-Realizezi ca te foloseste ca pe un obiect.Si daca te scoate pe tine din saracie , se vor scoate si ei ?Te dau lui numai pentru bani , te folosesc ca pe o vita care trebuie vanduta ?! zise ea disperata zdruncinand-o de cateva ori
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:35 pm

Se sperie la inceput de atitudinea brunetei,asa ca urmatoarele cuvinte le spuse incet,deabia inganat.
-Sunt parintii mei ... si nu-i pot refuza.In plus,e de datoria tatalui meu sa-mi gaseasca un sot,pentru ca ... atata timp cat nu pot lucra,sunt o povara in plus pentru ei ...
Murmura in continuare unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:43 pm

-Maine la prima ora il vei aduce aici ,te rog ! Am ceva de discutat cu el ,crede-ma . zise ea inca furioasa apoi ofta si o mangaie dulce pe unguroaica
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:45 pm

Isi lasa privirea in jos,scotand un oftat prelung,urmat de un suspin subtire.
-Uite ... Josephine ... Eu nu vreau sa-i fac probleme tatei ... a muncit mult in toti acesti ani pentru a avea grija de noi si ... Poate ca el stie cel mai bine ce trebuie sa fac,spuse ea trista.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:47 pm

-Nu vreau sa impiedic nunta ta cu acel nobil.raspunse ea simplu,dur ,rece si hotarata fara a arata vreo urma de compatimire
-Ai doar incredere in mine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:48 pm

-Cum ... cum spui tu ... incuviinta in cele din urma Erzsbet pe un ton destul de trist si simplu.Insa tata nu va veni aici.Noi suntem protestanti de religie si ne este interzis sa venim in astfel de locuri ... Daca va vedea unde stai,va stii ca esti vrajitoare ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:54 pm

-Voi veni eu la voi .Nu te teme ,nici eu nu sunt de aceasta religie .Eu cred in mine.Pe lumea asta e si Raiul si Iadul si mortii morti raman.Dar nu vreau sa ne certam pe tema religiei.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:56 pm

Nu mai spuse nimic,pentru ca oricum nici ea nu prea voia sa discute subiecte de teologie.Se multumi numai sa schiteze un zambet slab,dupa care isi sprijini capul pe umarul brunetei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 10:59 pm

Isi sprijini barbia de crestetul copilei si zambi usor satanic .O imbratisa incet si o privi dulce apoi ii spuse cu o voce tandra:
-Vei ramane mereu cu mine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:02 pm

Incuviinta in maghiara,fara a mai adauga insa altceva.
-Haide ... Se face tarziu si mama se va ingrijora daca nu ajung in curand acasa,spuse castania dupa cateva clipe de tacere.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:05 pm

-Erzsebet iubito cred ca sti ca va trebui sa faci asta !
Ii lua mainile si le puse in jurul gatului sau apoi o lua in spate ca intotdeauna .Deschise usa cu piciorul si incepu sa merga fredonand incet .Vocea ei era groasa dar puternica.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:07 pm

Nu trecu mult timp si unguroaica adomi,spirjinindu-si capul pe umarul stang al brunetei si inganand cateva cuvinte simple in maghiara.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:16 pm

O aduse in scurt timp acasa,umpic speriata de reactia familiei unguroaicei daca vor vedea cum o aduse.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:18 pm

Din fericire insa,sora mai mare a castaniei le iesi in intampinare,multumindu-i brunetei si luand-o pe fata in casa.
O duse pana in camera lor,unde se culcara toate.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:21 pm

Privise spre cer si zari un corb care se puse in scurt timp pe umarul acesteia .
-Haide Brutus ,vom avea o noapte lunga.
Se duse umpic mai departe de casa Erzsebetei asteptand zorii.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:23 pm

Bineinteles ca nici nu se luminase de ziua ca Erzsbet iesi pe poarta casei,cu galetile in mana,fugind spre fantana cat de reede putea.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Sept 11, 2009 11:27 pm

-Du-te ! ii ordona ea corbului
Pasarea se duse la Erzsebet si ii lasa un biletel . Desi era o vrajitoare saraca si nu foarte priceputa in altceva decat fierturi si potiuni , stia sa citeasca si sa scrie binisor.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Sept 12, 2009 12:58 am

Cu toate ca nu se astepta la asa ceva,nu se mira prea tare si lua biletelul,continuandu-si totusi drumul spre fantana fara a se opri sa-l citeasca.
Odata ajunsa in sat,scoase repede apa din fantana si o turna in galeti,dupa care se aseza pe un gardulet,jucandu-se cu picioarele in praf si scoase din unul din buzunarele rochiei biletelul,privindu-l cu atentie.
Privi cu atentie scrisul uniform,incercand sa-si aminteasca lectiile de scris si citit pe care le luase acum cativa ani,cu preotul din sat.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Sept 12, 2009 3:14 pm

-Vad ca esti cuminte si ai venit.raspunse ea din intuneric
Era total schimbata .Avea pe ea o rochie umpic cam lunga,rosie ca sangele .La gat un medalion din aur .Pe degete inele valoroase ,iar parul sau era pieptanat si prin intr-un coc elegant.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeSam Sept 12, 2009 8:21 pm

O privi tacuta timp de cateva clipe,nestiind la inceput cum sa spuna.Rosul sangeriul al rochiei o atrase din prima clipa,insa imediat dupa aceea privirea i se opri asupra mainilor brunetei.
-Ce s-a intamplat ?intreba unguroaica in cele din urma.Vreau sa spun ca ... arati ... altfel ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:12 am

-Am facut o mica intelegere cu o persoana foarte bogata. Si-a pierdut fiica acum multi ani si de atunci nu mai are incredere in vreun medic. Si de aceea m-a angajat acum pe mine ca medic al familiei sale. I-am zis despre tine si ar dori sa te cunoasca.Promit ca nu musca.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitimeVin Dec 04, 2009 12:15 am

-Bine,insa ... incuviinta Erzsbet oprindu-se din drum si privindu-si rochia veche si murdara.Nu cred ca rochia mea e potrivita acum,spuse ea uitandu-se inca o data la felul in care era imbracata Josephine.In plus ... nu stiu daca o persoana atat de importanta pe cat zici tu ar vrea sa ma intalneasca ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 4 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: