Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

In miez de noapte - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:26 am

-Nu vad ce e rau in asta ... in fond ... o femeie nu ar trebui sa se ocupe de astfel de treburi ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:29 am

-De cand eram de varsta ta am renuntat la a ma mai considera o femeie.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:32 am

-Da' nici barbat nu etsi,asa ca ... nu ar mai trebui sa te fortezi atat ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:37 am

-O voi face numai pentru ca asa imi zici tu.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:38 am

Ii multim,dupa care continuara sa mearga impreuna.
-Unde vrei sa mergem acum ?Eu mi-am terminat deocamdata treaba ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:40 am

-Nu stiu, oricum nu vreau sa mergem acasa. E prea devreme. As dori numai sa fim undeva singure si sa privim cerul pana stelele il acopera.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:41 am

-Sigur !incuviinta unguroaica vesela.A putea merge atunci la lac ... acolo se termina padurea si cerul s evede foarte clar ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:44 am

-Ar fi perfect. Mergem? intreba ea dorind ca fata sa o ia inainte
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:46 am

O lua de mana,grabind pasul catre padurea de la marginea satului.O strabatura amandoua in graba,ajungand in final la rau.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:56 am

-E...minunat aici. Cerul se vede atat de bine si este atat de mare si este sumbru si..,..ah! Dau in nebunie!
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:57 am

Chicoti auzind-o,fiind deja obisnuita cu iesirile nervoase ale brunetei.
Ea se aseza in schimb pe marginea lacului,descaltandu-se si scufundandu-si picioarele in apa rece.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:02 am

Se tranti langa ea privind stelele . I se pareau niste lacrimi ramase pe chipul negru al cerului.
-De ce toti trebuie sa planga inca de cand se nasc?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:03 am

Nu stiu ce sa-i raspunda,mai ale sca ea fusese educata in cu totul alta religie decat a Jospehinei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:06 am

-Si aici ma refer la viata de zi cu zi: talhari, cersetori, oameni care pierd tot la un incendiu sau o inundatie.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:07 am

-Viata de zi cu zi e grea peste tot ... nu numai aici.Si ... e grea pentru fiecare ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 10:52 pm

-Urasc faptul ca traiesc insa si daca mor este greu.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 10:53 pm

-Nu mai spune te rog asta ... murmura unguroaica luandu-i mana intr-a ei si straduindu-se sa-i zambeasca,cu toate ca vorbele ei o speriasera putin.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:23 pm

-Bine, bine. replica ea vazandu-i ingrijorarea din ochi apoi o imbratisa
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:25 pm

-Cat de tarziu crezi ca este ?murmura unguroaica privind inca o data stelele si simtind abia atunci frigul.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:32 pm

-In jur de 10 noaptea probabil.Nu poate fi mai tarziu,as fi simtit asta. O sa te certe ai tai daca nu ajungi la timp?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:34 pm

-Nu,nu cred,clatina din cap Erzsébet.Tata probabil nu va ajunge nici el prea devreme acasa,mama se odihneste,iar Roza zice ca pleaca in sat ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:41 pm

Toata acele explicatii majore o facura sa simta ca parca blonda tragea de timp asa ca pur si simplu o deranjara. Intr-un final se ridica in sezut si tusi.
-Ti-este frig?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:44 pm

Incuviinta,lasandu-si privirea in jos pentru cateva clipe.
-Putin,murmura ea in maghiara.

OOC: De data aceasta nu-s blonda,sunt castanie.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:46 pm

-Bine.
Isi dadu jos haina de pe ea si o puse pe fata.
OOC:Obisnuinta.
BIC:Continua sa o priveasca zambind vizibil larg.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:48 pm

Ii multumi,cu toate ca ar fi vrut sa refuze.
-Acum ... iti va fi tie frig,murmura ea.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 10 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: