Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In miez de noapte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
AutorMesaj
Josephine
Experimentat
Josephine

Data de înscriere : 23/07/2009
Localizare : In mijlocul Iadului

In miez de noapte - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 11:54 pm

-Dormi te rog in noaptea asta cu mine. Locul asta e atat de....
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 11:59 pm

-Sigur ca da.Nu-ti face probleme, raman aici pana te vei face bine, ii zambi Erzsébet dormind s-o linisteasca.Stiu ca nu e tocmai cea mai bina camera, insa este cea mai incalzita.Ma duc sa vad ce fac mama si surorile mele si ma voi intoarce.Poti incerca sa te odihnesti ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:03 am

-Bine.
Se aseza pe pat si incepu sa isi imagineze tot felul de scene sangeroase in care ea era victima.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:05 am

Cobori pana in dormitorul parintilor ei, trecand pe la mama ei si nou-nascut, observand insa ca fetita nu se simtea prea bine.Ofta, insa hotari sa nu-i spuna asta Josephinei.
Isi lua din camera ei o patura si urca inapoi in pod, asezandu-se intr-un colt si incepand sa rasfoiasca o carte.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:08 am

-De ce stai singura?Vino aici. se auzi vocea ei
Privi tavanul inghitind in sec si oftand apoi se intoarse pe-o parte.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:09 am

-Nu-ti face griji, ii raspunse zambind Erzsébet.Ar trebui pur si simplu sa te odihnesti ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:13 am

-Bine.
O asculta, ca intotdeauna apoi inchise ochii incercand sa adoarma.
-Nu...Nu pot...Pur si simplu sunt bantuita.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:14 am

-Atunci ... putem sta pur si simplu de vorba, ii zambi Erzsébet.Povesteste-mi despre tine ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:18 am

-Stii multe. Stii ca mama a murit, tata la fel. Stii ca prefer femeile dupa ce am fost violata cand eram de varsta ta. Stii ca traiesc in mizerie si ca ucid fara sa imi pese. Ce ai mai vrea sa stii?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:19 am

-Nu stiu ... orice.Povesteste-mi ce te-ar face fericita, spuse unguroaica punandu-si patura pe umeri si asezandu-s langa hornul care trecea prin pod.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:26 am

-Sa scap de aici,din saracie. Sa invat medicina si sa am bani multi. Sa aflu ce s-a intamplat cu restul rudelor mele despre care nu stiu nimic decat numele si ...sa traiesc vesnic cu tine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:28 am

-Nu crezi ca este un lucru ... imposibil ?intreba Erzsébet.Vreau sa spun ca ... femeile nu sunt acceptate la universitatea de medicina ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:30 am

-Leacurile mele si inca putina pregatire in ce priveste bolile cele mai des intalnite.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:36 am

-Eu nu m-am gandit niciodata ... in Ungaria abia daca o convinsesem pe mama sa ma lase sa merg sa invat sa citesc ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:44 am

-Mereu m-am visat cu o gentuta dupa mine, imbracata in haine barbatesti,purtandu-ma ca o snoaba...
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:45 am

-Doctorii nu sunt toti asa de snobi pe cat se spune, rase unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:48 am

-Da,dar eu asa as fi. Sper doar sa nu ma ingras.Toti sunt grasi.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:49 am

-Nu chiar ... cazu fata pe ganduri, cascand intre timp.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:55 am

O lua in brate apoi o aseza in pat.
-Tu tre' sa te odihnesti,nu eu.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:58 am

-Nu, nu eu sunt cea bolnava.Stai linistita, zambi unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:59 am

-Mi-ai promis ca vom dormi impreuna in noaptea asta asa ca stii ce ai de facut.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 1:05 am

-Am promis ca voi ramane cu tine.Si, daca va trebui, ma voi culca aici.Nu vreau sa te deranjez si ... in plus, tu trebuie in primul rand sa te vindeci.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 1:12 am

-Zi-mi si tu despre tine. E randul tau. replica ea dorind sa schimbe subiectul
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 1:14 am

-Ce crezi ca e de zis despre mine ?Sunt o fata oarecare, cu mentiunea ca vin din Ungaria ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 3:22 pm

-Nu stiu. Spune-mi despre ceea ce iti doresti cel mai mult.Inafara de bani..Pe aia ii vor toti.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In miez de noapte   In miez de noapte - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

In miez de noapte
Sus 
Pagina 13 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» O noapte la rau
» O noapte alba
» O noapte petrecuta-n catedrala

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Satul :: Casa Vrajitoarei-
Mergi direct la: