Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Imaginea sinistra a disparitiei

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Josephine
Experimentat
Josephine

Data de înscriere : 23/07/2009
Localizare : In mijlocul Iadului

Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:50 pm

-In regula.
O conduse catre camera copilei.
-E in patut. Doarme,cum am spus.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:55 pm

Zambi, vazand fetita dormind linistita si doica adormita in balansuar si o imbratisa inca o data pe Josephine, murmurand cateva cuvinte, pe jumatate in maghiara.
-Cum ar trebui sa iti multumesc pentru toate astea ?
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:03 pm

-Iubindu-ma si nejudecandu-ma vreodata pentru crimele care le-am facut in numele tau.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:04 pm

-Cum te-as putea judeca oare, cand ai facut totul pentru mine ?ii sopti castania schitand un zambet slab.Iar de iubit ... deja de iubesc ... o saruta usor pe buze, atenta sa nu vada doica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:12 pm

Ii recunoscu gestul sii ii spuse:
-Stie deja. Stie totul. Asa ca...
O lua de talie si o saruta pasional.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:25 pm

O saruta usor, insa o opri peste cateva clipe.
-Totusi ... nu vreau sa ne vada, murmura usor jenata unguroaica, semn ca inca nu era pe deplin impacata cu ideea.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:33 pm

-E bine de stiut pentru viitor.
Se apropie de patutul lui Etel.
-Iti seamana.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:38 pm

-E bine.Nu stiu daca as fi suportat sa semene sotului meu, ofta Erzsébet venind si ea langa copila si privind-o cu atentie.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:51 pm

-Stiu.Haide sa nu ne mai gandim la tiranul acela.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 11:53 pm

Ofta, insa isi alunga repede acel gand, impreuna cu imaginea sotului ei.
-Imi arati te rog casa ?
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Dec 24, 2009 12:02 am

-Cu mare placere.
O lua de mana si incepura sa mearga.
-Nu este chiar asa de uriasa. Doar 8 camere fara bucatarie si sufragerie.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Dec 24, 2009 12:05 am

Chicoti auzind-o si ii spuse.
-Mare ?Cum sa nu fie mare ?Sa iti amintesc ca toata casa parintilor mei avea numai doua camere, cu tot cu bucatarie ?Si casa in care am locuit pana acum ... tot doua camere avea, insa fara bucatarie.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Dec 24, 2009 12:11 am

-A noastra are si etaj. 4 sus, cu tot cu bucatarie si 4 jos , plus sufrageria..Pana acum sti dormitor si camera Etelei.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeJoi Dec 24, 2009 12:15 am

Ii multumi, intorcandu-se in dormitor si asezandu-se pe pat, observandu-si reflexia in oglinda.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:52 pm

-Cum ti se pare ca arati acum, doamna mea? intreba aceasta putin cam nesigura de reactia femeii
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 10:53 pm

-Cred ca ... intr-un fel, compania ta imi face bine, zambi slab castania.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeSam Dec 26, 2009 11:07 pm

O privi de data asta normal, nefacand vreun efort sa para fericita sau sa aiba oricare alta stare. Parea fericita insa ochii ei mari si albastrii o faceau sa para infricosatoare si totusi sarmanta.
-Este mai mult decat minunat ceea ce aud.Ma simt onorata!
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:24 am

-Ce vom face de acum incolo ?Nu-mi place o viata in care sa stau toata ziua in pat, privind peretii ... ofta Erzsébet muscandu-si usor buzele.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:39 am

-Orice doresti. Voi face orice pentru tine,stii doar. Cu exceptia de a iti da drumul de tot. Va trebui sa mergi insotita.Ori de mine ori de Greta,stii doar.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:40 am

-Da, da, stiu asta si ti-am mai zis deja ca nu ma deranjeaza, ii raspunse unguroaica privind tavanul alb.Insa ... cine mi-ar mai putea face rau acum ?
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:53 am

-In orasul asta se moare de foame, iar tu faci acum parte din randul celor ceva mai instariti. Realizezi deci ca poti fi jefuita sau mai rau.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 12:54 am

-Stai linistita ... nici nu am de gand sa ies neinsotita ... Nu vreau sa fiu vazuta.Oricum ... ce fac daca se intereseaza familia mea de mine ?
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:34 am

-Voi face ceea ce stiu eu mai bine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:36 am

-Nu, te rog, se ridica brusc Erzsébet de pe pat, venind langa bruneta.Nu le face nimic, te rog.Sunt familia mea ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:42 am

-Nu ii ucid,negociez. spuse ea stupefiata
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Imaginea sinistra a disparitiei
Sus 
Pagina 9 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Biserica :: Cimitir-
Mergi direct la: