Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Imaginea sinistra a disparitiei

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 1:44 am

-Credeam ca cel mai bine stii sa ucizi persoane ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeDum Dec 27, 2009 11:56 pm

-Stiu. Am si alte mici talente. Pot spune ca am evoluat in acest an cat am stat departe de tine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:01 am

-Iar eu pot spune ca sunt tosui mandra si ... iti voi ramane intotdeauna datoare ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:06 am

-Am facut-o din placere.Nu ai de ce sa te consideri datoare.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:08 am

-Nu conteaza daca ai facut-o din placere sau nu ai avut de ales ... m-ai ajutat mai mult decat oricine ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:12 am

-As face-o iar de mii de ori.
Ii lua mana si i-o saruta, inchizand ochii si varsand o lacrima.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:14 am

-Te rog ... nu plange, ii zambi Erzsébet apropiindu-si chipul de al ei, stergandu-i lacrima si sarutand-o.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:19 am

-Fericire. replica ea apoi privi adanc in ochii ei si vazu aceeasi fericire care puse stapanire pe inima ei
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:20 am

-Haide mai bine sa mergem sa ne limbam in gradina, zise Erzsébet inca tinandu-si chipul aproape de al Jospehinei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:33 am

Isi recapata privirea fixa,dura si totusi misterioasa. Incuviinta din cap si isi lipi umarul de al ei.
-Esti calda. Chiar fierbinte. Te simti bine?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:36 am

-Sunt doar putin obosita ... insa imi va trece, o linisti unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:39 am

-Mai nou esti chiar foarte obosita.De ce?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:45 am

-Nu sunt chiar atat de obosita ... o linisti unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:49 am

Continua sa o priveasca apoi inghiti in sec si continua sa mearga langa ea.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:51 am

Isi puse pe umeri un sal mai gros, privind pentru cateva clipe zapada de afara.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 12:58 am

Inchise ochii pret de cateva clipe apoi isi indrepta atentia spre ea avand acea privire pe care o avea atunci cand ucidea insa nu pentru ca dorea sa ii faca ceva rau Erzsebetei ci pentru ca ceva ii atrase atentia in legatura cu aceasta.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 1:05 am

"Te comporti ciudat de ceva timp ... si nu inteleg in legatura cu ce ai vrea sa ne avertizezi ... "
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 1:06 am

-Iti place aici, cu mine?Iti place ceea ce ai primit de la mine?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 1:14 am

-Binenteles ca imi place, ii zise vesela unguroaica, zambind.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 3:28 pm

-Atunci nu am sa vand casa dupa plecarea noastra. I-o las Gretei in grija. Iar la Venetia o sa avem alti servitori..
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 8:05 pm

-Nu m-ar deranjsa sa ne insoteasca numai un servitor pana la Venetia ... Nu cred ca avem nevoie de cine stie ce ...
"Doar de cineva sa aibe grija de Etel ... Eu nu prea am de gand s-o fac ..."
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 8:13 pm

-Intr-adevar. o incuviinta aceasta scurt simtind cum Erzsebet aproape isi lipi trupul complet de al ei
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeLun Dec 28, 2009 8:14 pm

Ii zambi si unguroaica slab.
-Deci ... cand vrei sa plecam ?intreba castania.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 30, 2009 12:13 am

-Peste aproximativ o luna. Mai am niste treburi de rezolvat.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitimeMier Dec 30, 2009 12:17 am

-Vrei sa ma ocup si eu de ceva intre timp ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Imaginea sinistra a disparitiei
Sus 
Pagina 10 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Biserica :: Cimitir-
Mergi direct la: