Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Imaginea sinistra a disparitiei

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:47 am

Prinse in maini cearsaful,strangandu-l cu putere la ficare atingere a fetei,straduindu-se sa nu scanceasca prea tare.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:50 am

Isi baga limba inauntrul sau apoi o scoase brusc incepand sa rada.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:52 am

Scoase un tipat ascutit,ridicandu-se usir si sprijinindu-se in coate,privind-o jenata pe Josephine.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:59 am

-Si stii ce e frumos? Am ajuns la punctul culminant in acelasi timp. A fost cea mai scurta partida din viata mea.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:00 am

Nu prea stiu ce sa-i spuna,mai ales ca pana atunci totul in materie de ex pentru ea se limitase la fugareli prin casa,bataie si,intr-un sfarsit,viol.
Se ridica insa si veni langa Jospehine,sarutand-o.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:03 am

-De acum inainte o sa fi iubita si respectata. Iti promit.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 1:05 am

Ii multumi,sarutand-o si impingand-o usor pe pat,facand-o sa se intinda pe spate,in timp ce se sui usor peste ea,simtindu-i corpul fin incordandu-se usor sub fiecare atingere.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 10:53 pm

-Erzsebet nu ti-a ajuns pentru o seara?intreba ea zambind pervers
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 10:55 pm

Rosi,insa se stradui sa-si revina repede,continuad sa o sarute,trecand usor de la gura pe gat,si apoi pe piept,coborand catre partea inferioara a abdomenului.
Se opri insa peste putin timp,zambind slab si sarutand-o de la genunchi in sus,urcand incet catre partea interioara a coapselor si apasandu-si usor buzele pe pielea Jospehinei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:24 pm

"Hei, imi fura strategia!" gandi aceasta insa se multumi sa isi puna capul pe perna
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:27 pm

Continua sa o sarute,apropiindu-se foarte usor de locurile intime ale brunetei si lasand urme umede pe pielea acesteia.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:36 pm

Isi musca buza inferioara insa simti cum incepu sa ii tremure mandibula. Stranse cearsaful intre pumni si incerca sa se opreasca din tremurat.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:42 pm

II atinse de cateva ori,usor, cu buzele , partile intime,urmarindu-i reactiile si dandu-si seama ca Josephine atinsese si e apunctul culminant.
Nu-si putu abtine un zambet,insa se ridica,venind langa ea si intinandu-se pe pat.
-Ce vor crede ceilalti,atunci cand vor aflta ?intreba unguroaica.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:48 pm

-Ne vor trata cu respect sau indiferenta, in caz contrar vor pati ce a patit si sotul tau. replica ea gandindu-se deja la scenele sangeroase
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 11:57 pm

-Nu ... murmura in continuare unguroaica,in limba ei.Ar fi ... mai bine daca nu ar afla ... Nu stiu ce vor crede ... sau ce vor spune ceilalti ... si nici nu-i poti ucide pe toti ... Putem spune mai bine ca suntem venite din strainatate ... Eu voi spune ca sunt vaduva,iar tu ... poti spune ca esti sora mea ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMar Dec 15, 2009 12:05 am

-Nimeni nu te-ar recunoaste in haine ceva mai elegante.
Spuse si acel "ceva mai" deoarece nu erau chiar atat de bogate insa nici muritoare de foame cum erau inainte.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMar Dec 15, 2009 10:26 pm

Schita un zambet, insa isi pastra figura obosita si melancolica.
Adormi insa in scurt timp ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 4:01 pm

Ii mangaie crestetul privind-o fericita apoi isi indrepta privirea glaciala catre fereastra zambind in coltul gurii, intr-un mod specific ei, semn ca are un plan.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:11 pm

Dormi timp de mai multe ore si, cand se trezi, era deja amiaza.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:19 pm

O observa apoi tusi brusc. Ii zambi dupa aceea desi simti o durere puternica in gat.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:23 pm

-Ce face Etel ?inreba castania ridicandu-se din pat, fara a se mai opri de data aceasta in fata oglinzii.
Se apropie incet de Josephine, imbratisand-o si sarutand-o, zambindu-i.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:31 pm

-Doarme. Greta i-a dat sa manance si acum doarme. E foarte somnoroasa si aproape ca nu sta deloc treaza, ceea ce e bine, are nevoie de somn. Tu cum esti?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:32 pm

-Mult mai bine.Cred ca mi s-au vindecat deja ranile si vanataile, zise Erzsébet privindu-si mainile si trecandu-si in graba palmele pe pielea fetei, care acum i se parea din nou, dupa un an, catifelata.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:44 pm

-Minunat. Deci se pare ca leacurile mele inca mai sunt bune. E bine.
O lua in brate si ii saruta fruntea.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitimeMier Dec 23, 2009 10:46 pm

O imbratisa, zambindu-i, dupa care merse sa se imbrace, oprindu-se pentru cateva clipe langa fereastra, pentru a observa peisajul alb de afara.
-Cred ca ar trebui sa ma duc sa vad ce face Etel, murmura unguroaica aranjandu-si parul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Imaginea sinistra a disparitiei
Sus 
Pagina 8 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Biserica :: Cimitir-
Mergi direct la: