| Imaginea sinistra a disparitiei | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Josephine Experimentat
Mesaje : 541 Data de înscriere : 23/07/2009 Localizare : In mijlocul Iadului
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:34 pm | |
| -Vreau sa ramai in casa. Te voi scoate numai eu cand voi crede ca este necesar. Nu vreau sa te recunoasca cineva,bine? | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
Mesaje : 568 Data de înscriere : 23/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Right behind you !
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:37 pm | |
| O incuviinta,stiind si asa prea bine ca nu avea nici un motiv sa iasa in oras si sa fie vazuta de cineva care ii cunostea familia. Intr-un final reusi sa se ridice din pat,mergand pana in preajma unei oglinzi mari,unde isi privi chipul obosit,cu ochii umbriti de cearcane mari. "Vreau sa fiu aceeasi Erzsébet de dinainte ... " ofta castania. -Etel ce face ?intreba ea asezandu-se pe pervaz si observand abia atunci ninsoarea de afara. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:41 pm | |
| -Doarme. Greta i-a dat de mancare si acum a culcat-o. Incepe sa ii scada febra ceea ce e bine. De te-ai vindeca si tu atat de repede precum o face fetita noastra. O prinse de umeri si o imbratisa apoi ii sopti: -Te-am razbunat, de ce mai esti trista? | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
Mesaje : 568 Data de înscriere : 23/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Right behind you !
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:42 pm | |
| -Cu ce ma ajuta razbunarea acum ... daca deja mi-a distrus viata ?M-a distrus pe mine ... ofta Erzsébet vazandu-si reflexia in oglinda inca o data.Crezi ca voi mai fi vreodata la fel ?murmura unguroaica trista. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:49 pm | |
| -Dar gandeste-te cum va creste Etel avand o mama mereu deprimata. Cum ma voi simti eu. Deja incep sa simt ca din vina ca nu l-am ucis atunci s-au intamplat toate. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:50 pm | |
| -Ti-am zis deja ... nu este vina ta.Totul s-a intamplat numai din cauza mea ... Nu ar fi trebuit sa accept atunci sa ma casatoresc ... Nu ar fi trebuit sa ma casatoresc niciodata ... | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:54 pm | |
| -Acum nu trebuie decat sa te gandesti ca esti bine, esti cu mine. In siguranta si ca Etel va creste asa cum merita:frumoasa si neducand lipsa de ceva.replica ea apropiindu-si buzele de ale femeii | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:55 pm | |
| O privi timp de cateva clipe in ochi,apropiindu-si si ea chipul de al brunetei si sarutand-o usor,simtindu-si trupul scuturat de un tremur involuntar. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:59 pm | |
| Ii atinse gatul incet, nedorind sa faca miscari bruste pentru a o speria pe femeie. Cobori inspre umeri mangaindu-i bratele si din cand in cand ii atinse "accidental" pieptul. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:00 am | |
| Tresari,scancind usor,insa nu se dadu la o parte,lasand-o pe Jospehine sa continue,in vreme ce ea o saruta. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:03 am | |
| Incepu sa o scape de corset apoi incet de rochie. O admira timp de cateva clipe. Acelasi trup slab si delicat. -Va fi prima oara cand o vei face din placere?intreba femeia stiind deja ca raspunsul era probabil afirmativ | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:05 am | |
| Incuviinta,simtindu-se totusi prost sa se dezbrace acum,in fata brunetei. Isi acoperi sanii cu mainile,inchizand ochii trista. "De-ar fi fost acum un an ... nu m-ar fi deranjat sa ma vezi goala ... acum insa ... " | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:11 am | |
| Atinse locurile unde era plina de vanatai parca dorind sa vada urmele disparand si chiar vroia. Ii mangaie spatele apoi o aseza pe pat privind-o tandru.Ii dadu la o parte mainile, incepand apoi sa ii sarute pieptul si umerii, varfurile degetelor ating din cand in cand abdomenul acesteia. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:13 am | |
| Iis musca puternic buzele,scotand din cand in cand gemete scurte,ascutite si inchizand ochii,incorandu-si intregul trup. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:17 am | |
| Incepu sa ii sarute incet interiorul coapselor si soldurile in timp ce cu mainile ii zgaria nu prea tare abdomenul. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:20 am | |
| Incerca sa-si incruciseze picioarele,muscandu-si inca o data buzele,insa renunta in ultima clipa,lasand-o pe Jospehine sa continue,nestiind insa ce sa faca. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:22 am | |
| Isi scoase esarfa de la gat si o lasa pe trupul fetei apoi zambi scurt dandu-si seama ca incepuse sa tremure. -"Perfect.." | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:23 am | |
| Tremura simtind materialul fin asezandu-se usor pe pielea ei incinsa si isi intoarse,pentru cateva clipe,privirea catre Jospehine. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:28 am | |
| Continua sa renunte si la restul articolelor vestimentare ,aflandu-se in scurt timp in aceeasi situatie ca si Erzsebet. Ii dadu cateva suvite de pe chip apoi o saruta tragand cearsaful din matase rosie peste trupurile lor. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:32 am | |
| O srauta si ea,coborand incet,de pe gura pe gat,iar abia apoi pe piept,trecandu-si usor mainile pe trupul brunetei. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:38 am | |
| Ii cuprinse talia continuand sa ii sarute abdomenul si coapsele, in cele din urma ii atinse brusc zona sensibila. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:39 am | |
| Scoase un scancet ascutit,privind-o pe Jospehine si muscandu-si buzele,nestiind ce ar trebui sa faca. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:42 am | |
| Ranji brusc dandu-i de inteles ca reactiile sale o faceau sa se simta bine. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:44 am | |
| O privi in continuare,cu toate ca se simtea destul de jenata. Picaturi fine de transpiratie ii aparura pe pielea incinsa,dandu-i o senzatie usoara de tremur electric. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Lun Dec 14, 2009 12:46 am | |
| Ii puse picioarele pe umerii sai, ea stand in genunchi incepand sa ii sarute zona sensibila. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei | |
| |
|
| |
| Imaginea sinistra a disparitiei | |
|