Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Imaginea sinistra a disparitiei

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Josephine
Experimentat
Josephine

Data de înscriere : 23/07/2009
Localizare : In mijlocul Iadului

Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:34 pm

-Vreau sa ramai in casa. Te voi scoate numai eu cand voi crede ca este necesar. Nu vreau sa te recunoasca cineva,bine?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:37 pm

O incuviinta,stiind si asa prea bine ca nu avea nici un motiv sa iasa in oras si sa fie vazuta de cineva care ii cunostea familia.
Intr-un final reusi sa se ridice din pat,mergand pana in preajma unei oglinzi mari,unde isi privi chipul obosit,cu ochii umbriti de cearcane mari.
"Vreau sa fiu aceeasi Erzsébet de dinainte ... " ofta castania.
-Etel ce face ?intreba ea asezandu-se pe pervaz si observand abia atunci ninsoarea de afara.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:41 pm

-Doarme. Greta i-a dat de mancare si acum a culcat-o. Incepe sa ii scada febra ceea ce e bine. De te-ai vindeca si tu atat de repede precum o face fetita noastra.
O prinse de umeri si o imbratisa apoi ii sopti:
-Te-am razbunat, de ce mai esti trista?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:42 pm

-Cu ce ma ajuta razbunarea acum ... daca deja mi-a distrus viata ?M-a distrus pe mine ... ofta Erzsébet vazandu-si reflexia in oglinda inca o data.Crezi ca voi mai fi vreodata la fel ?murmura unguroaica trista.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:49 pm

-Dar gandeste-te cum va creste Etel avand o mama mereu deprimata. Cum ma voi simti eu. Deja incep sa simt ca din vina ca nu l-am ucis atunci s-au intamplat toate.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:50 pm

-Ti-am zis deja ... nu este vina ta.Totul s-a intamplat numai din cauza mea ... Nu ar fi trebuit sa accept atunci sa ma casatoresc ... Nu ar fi trebuit sa ma casatoresc niciodata ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:54 pm

-Acum nu trebuie decat sa te gandesti ca esti bine, esti cu mine. In siguranta si ca Etel va creste asa cum merita:frumoasa si neducand lipsa de ceva.replica ea apropiindu-si buzele de ale femeii
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:55 pm

O privi timp de cateva clipe in ochi,apropiindu-si si ea chipul de al brunetei si sarutand-o usor,simtindu-si trupul scuturat de un tremur involuntar.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:59 pm

Ii atinse gatul incet, nedorind sa faca miscari bruste pentru a o speria pe femeie. Cobori inspre umeri mangaindu-i bratele si din cand in cand ii atinse "accidental" pieptul.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:00 am

Tresari,scancind usor,insa nu se dadu la o parte,lasand-o pe Jospehine sa continue,in vreme ce ea o saruta.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:03 am

Incepu sa o scape de corset apoi incet de rochie. O admira timp de cateva clipe. Acelasi trup slab si delicat.
-Va fi prima oara cand o vei face din placere?intreba femeia stiind deja ca raspunsul era probabil afirmativ
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:05 am

Incuviinta,simtindu-se totusi prost sa se dezbrace acum,in fata brunetei.
Isi acoperi sanii cu mainile,inchizand ochii trista.
"De-ar fi fost acum un an ... nu m-ar fi deranjat sa ma vezi goala ... acum insa ... "
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:11 am

Atinse locurile unde era plina de vanatai parca dorind sa vada urmele disparand si chiar vroia. Ii mangaie spatele apoi o aseza pe pat privind-o tandru.Ii dadu la o parte mainile, incepand apoi sa ii sarute pieptul si umerii, varfurile degetelor ating din cand in cand abdomenul acesteia.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:13 am

Iis musca puternic buzele,scotand din cand in cand gemete scurte,ascutite si inchizand ochii,incorandu-si intregul trup.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:17 am

Incepu sa ii sarute incet interiorul coapselor si soldurile in timp ce cu mainile ii zgaria nu prea tare abdomenul.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:20 am

Incerca sa-si incruciseze picioarele,muscandu-si inca o data buzele,insa renunta in ultima clipa,lasand-o pe Jospehine sa continue,nestiind insa ce sa faca.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:22 am

Isi scoase esarfa de la gat si o lasa pe trupul fetei apoi zambi scurt dandu-si seama ca incepuse sa tremure.
-"Perfect.."
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:23 am

Tremura simtind materialul fin asezandu-se usor pe pielea ei incinsa si isi intoarse,pentru cateva clipe,privirea catre Jospehine.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:28 am

Continua sa renunte si la restul articolelor vestimentare ,aflandu-se in scurt timp in aceeasi situatie ca si Erzsebet.
Ii dadu cateva suvite de pe chip apoi o saruta tragand cearsaful din matase rosie peste trupurile lor.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:32 am

O srauta si ea,coborand incet,de pe gura pe gat,iar abia apoi pe piept,trecandu-si usor mainile pe trupul brunetei.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:38 am

Ii cuprinse talia continuand sa ii sarute abdomenul si coapsele, in cele din urma ii atinse brusc zona sensibila.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:39 am

Scoase un scancet ascutit,privind-o pe Jospehine si muscandu-si buzele,nestiind ce ar trebui sa faca.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:42 am

Ranji brusc dandu-i de inteles ca reactiile sale o faceau sa se simta bine.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:44 am

O privi in continuare,cu toate ca se simtea destul de jenata.
Picaturi fine de transpiratie ii aparura pe pielea incinsa,dandu-i o senzatie usoara de tremur electric.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitimeLun Dec 14, 2009 12:46 am

Ii puse picioarele pe umerii sai, ea stand in genunchi incepand sa ii sarute zona sensibila.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Imaginea sinistra a disparitiei
Sus 
Pagina 7 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Biserica :: Cimitir-
Mergi direct la: