| Imaginea sinistra a disparitiei | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Erzsébet Experimentat
Mesaje : 568 Data de înscriere : 23/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Right behind you !
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:34 pm | |
| -Nu,te rog ... nu acum,ramase inerta pe pat,ridicandu-se abia in momentul in care o auzi pe Etel incepand sa planga.Ii poti chema tu o doica ?murmura Erzsébet privind copilul care plangea pe pat.Eu nu mai am lapte s-o hranesc ... | |
|
| |
Josephine Experimentat
Mesaje : 541 Data de înscriere : 23/07/2009 Localizare : In mijlocul Iadului
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:38 pm | |
| -M-am gandit deja ca poate vei avea copii asa ca am angajat deja una. Am aranjat tot pentru restul vietii noastre. Chema o femeie care sa o alapteze pe Etel apoi o conduse pe Erzsebet intr-o alta camera unde sa se odihneasca. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
Mesaje : 568 Data de înscriere : 23/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Right behind you !
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:39 pm | |
| Se dezbraca,spalandu-se in graba si pieptanandu-si parul rama sin dezordine atata timp. Intr-un final adormi dezbracata pe pat,acoperita numai de un cearsaf subtire. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:42 pm | |
| Se dezbraca si aceasta mai mult pentru a se simti comoda, acele haine barbatesti incomodand-o putin.Isi intinse trupul langa al ei apoi zambi slab. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:45 pm | |
| Dormi mult timp ... trezindu-se abia a doua zi,la amiaza. O privi cateva clipe pe Josephine,zambind trist si ridicandu-se intr-un final de pe pat,oprindu-se in fata oglinzii si privindu-si trupul lovit,patat cu nenumarate vanatai si zgarieturi.Ofta,observandu-si expresia trista si imbatranita a fetei si pleca din fata oglinzii,intrand in baie si bucurandu-se de apa calda din cada. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:49 pm | |
| -Ce te-ar putea bine dispune, Erzsebet? intreba aceasta cu voce tare pentru ca femeia sa o auda | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:51 pm | |
| -Sa uit tot ce s-a intamplat in ultimul an ... suspina Erzsébet pieptanandu-si parul ud si intorcandu-se catre Jospehine.Te-am trezit ?Imi cer scuze ... nu am vrut sa fac atat zgomot ... | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:54 pm | |
| -Nu este nimic, oricum nu am dormit. Privi pe fereastra apoi ii zise: -Vin mai tarziu. O sa vezi ce viata frumoasa vom avea dupa aceste 4 ore cat voi lipsi.Ii voi zice Gretei sa iti aduca tot ce iti trebuie. Greta e servitoarea. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 9:56 pm | |
| -Stai ... vreau sa ma ajuti,ii spuse Erzsébet ridicandu-se din cada de apa si pasind pe lespezile reci. Se acoperi cu un prosop,asezandu-se pe pervazul ferestrei. -Vreau sa ma ajuti sa scap de copilul pe care il port acum ... murmura unguroaica inchizand ochii. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 10:01 pm | |
| -Tocmai asta aveam de gand.Ma voi duce dupa cateva materiale necesare ca sa nu te doara. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 10:03 pm | |
| -Stai ... inca un lucru,spuse Erzsébet intorcandu-se catre Jospehine.Etel ... ce face ?De cateva saptamani a facut febra si ... nu am reusit s-o ingrijesc ... | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 10:12 pm | |
| -Nu este nimic grav , doar incep sa ii creasca dintisorii. O sa aiba febra ceva timp si va plange insa in final o sa fie totul bine. Se imbraca cu acele haine negre si incomode si pleca insa nu inainte de a o privi pe femeie trista si sarutand-o. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 10:15 pm | |
| Se ridica peste cateva clipe de pe pervazul ferestrei,chemand-o pe Greta,care aduse cateva uleiuri parfumate cu care ii unse trupul,cicatrizandu-i zgarieturile si vindecandu-i vanataile.Se imbraca apoi,ajutata de Greta,intr-o rochie din matase albastra,aranjandu-si parul si pudrandu-l. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 10:19 pm | |
| Se opri la o farmacie si lua de acolo inca o sticla de vitrio si arsenic apoi si un fel de cutit pe care avea de gand sa il foloseasca pentru a o scapa pe femeie de copilul nedorit. Se intoarse deci acasa. Urca scarile din lemn putred si ajunse sus. -Erzsebet,te rog sa te intinzi pe pat. Ii facu semn servitoarei sa o ia pe Etel. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 10:59 pm | |
| Se dezbraca de rochie,muscandu-si buzele si se intinse pe pat,privind absenta tavanul alb si asteptandu-se la ce era mai rau. Nu indrazni sa-i mai spuna nimic Jospehinei,ramanand in continuare tacuta. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:04 pm | |
| In scurt timp totul se termina. Avea mainile pline de sange insa totul era bine. -Azi nu te vei misca din pat. A durut, stiu, si tocmai de aceea vei ramane aici. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:06 pm | |
| Cu toate ca isi muscase buzele pana la sange,nu reusi sa se abtina si scoase de cateva ori tipete prelungi si ascutite. La sfarsit insa lesina extenuata pe pat. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:09 pm | |
| -Erzsebet! striga ea venind langa ea apoi ii dadu cu apa pe fata asteptand sa se trezeasca | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:12 pm | |
| Se trezi si ii zambi fortat jospehinei,multumindu-i in maghiara,dupa care inchise ochii la loc,cazand intr-un somn adanc. Ramase asa mult timp,revenindu-si abia dupa cateva zile de febra mare. Cand deschise ochii o lumina alba inunda incaperea,strecurata parca prin perdeaua dintr-un material fin. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:16 pm | |
| Acelasi costum negru, acelasi par prins la spate, aceeasi stare de neliniste. -Nu mai e. replica ea mainile fiindu-i pline cu sange insa era sangele altei persoane | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:18 pm | |
| Se cutremura in momentul in care-i vazu mainile pline de sange si,ridicandu-se,sprijinita de perne,ii lua mainile intr-ale ei,multumindu-i de mai multe ori in maghiara. -De unde e sangele acesta ?murmura Erzsébet la sfarsit. | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:23 pm | |
| -De la barbatul care te-a chinuit timp de un an. L-am taiat pe piept si umeri apoi i-am turnat acid pe rani si in cele din urma i-am luat gatul. Nici nu a apucat sa respire,s-a intamplat rapid. Acum e ingropat pe aproape. | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:27 pm | |
| Se cutremura auzind-o,insa nu-i reprosa nimic. -Defapt ... boala lui ... isi lasa Erzsébet priivrea in jos.Era de la arsenic ... i-l turnam in fiecare zi in mancare,ofta ea incet.Am inceput atunci cand avrut s-o bata pe Etel ... | |
|
| |
Josephine Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:31 pm | |
| -Adica de la asta? Si ii arata o sticla plina si nou achizitionata alaturi de una de vitriol aproape goala. -Tatal tau cred ca va intra la banuiala dar nu conteaza. Te pot ruga ceva? | |
|
| |
Erzsébet Experimentat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei Dum Dec 13, 2009 11:33 pm | |
| -Sigur ca da,incuviinta Erzsébet mergand la marginea patului si straduindu-se sa se dea jos. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei | |
| |
|
| |
| Imaginea sinistra a disparitiei | |
|