Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani? Intra in tainele inca nedescoperite ale mult utilizatei teme medievale, acum aprofundata si mai realista ca niciodata! Alatura-te noua!
Merdano
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti se pare ca stii totul despre Epoca Feudala? Cunosti tensiunea domnitelor ce isi iubesc cavalerul insa stiu ca l-ar aduce la spanzuratoare daca l-ar lasa sa le atinga? Cunosti turnururile in care cavalerii isi dau viata pentru catolicism contra pagani?

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Imaginea sinistra a disparitiei

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

Data de înscriere : 23/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Right behind you !

Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:34 pm

-Nu,te rog ... nu acum,ramase inerta pe pat,ridicandu-se abia in momentul in care o auzi pe Etel incepand sa planga.Ii poti chema tu o doica ?murmura Erzsébet privind copilul care plangea pe pat.Eu nu mai am lapte s-o hranesc ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

Localizare : In mijlocul Iadului

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:38 pm

-M-am gandit deja ca poate vei avea copii asa ca am angajat deja una. Am aranjat tot pentru restul vietii noastre.
Chema o femeie care sa o alapteze pe Etel apoi o conduse pe Erzsebet intr-o alta camera unde sa se odihneasca.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:39 pm

Se dezbraca,spalandu-se in graba si pieptanandu-si parul rama sin dezordine atata timp.
Intr-un final adormi dezbracata pe pat,acoperita numai de un cearsaf subtire.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:42 pm

Se dezbraca si aceasta mai mult pentru a se simti comoda, acele haine barbatesti incomodand-o putin.Isi intinse trupul langa al ei apoi zambi slab.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:45 pm

Dormi mult timp ... trezindu-se abia a doua zi,la amiaza.
O privi cateva clipe pe Josephine,zambind trist si ridicandu-se intr-un final de pe pat,oprindu-se in fata oglinzii si privindu-si trupul lovit,patat cu nenumarate vanatai si zgarieturi.Ofta,observandu-si expresia trista si imbatranita a fetei si pleca din fata oglinzii,intrand in baie si bucurandu-se de apa calda din cada.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:49 pm

-Ce te-ar putea bine dispune, Erzsebet? intreba aceasta cu voce tare pentru ca femeia sa o auda
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:51 pm

-Sa uit tot ce s-a intamplat in ultimul an ... suspina Erzsébet pieptanandu-si parul ud si intorcandu-se catre Jospehine.Te-am trezit ?Imi cer scuze ... nu am vrut sa fac atat zgomot ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:54 pm

-Nu este nimic, oricum nu am dormit.
Privi pe fereastra apoi ii zise:
-Vin mai tarziu. O sa vezi ce viata frumoasa vom avea dupa aceste 4 ore cat voi lipsi.Ii voi zice Gretei sa iti aduca tot ce iti trebuie. Greta e servitoarea.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 9:56 pm

-Stai ... vreau sa ma ajuti,ii spuse Erzsébet ridicandu-se din cada de apa si pasind pe lespezile reci.
Se acoperi cu un prosop,asezandu-se pe pervazul ferestrei.
-Vreau sa ma ajuti sa scap de copilul pe care il port acum ... murmura unguroaica inchizand ochii.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 10:01 pm

-Tocmai asta aveam de gand.Ma voi duce dupa cateva materiale necesare ca sa nu te doara.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 10:03 pm

-Stai ... inca un lucru,spuse Erzsébet intorcandu-se catre Jospehine.Etel ... ce face ?De cateva saptamani a facut febra si ... nu am reusit s-o ingrijesc ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 10:12 pm

-Nu este nimic grav , doar incep sa ii creasca dintisorii. O sa aiba febra ceva timp si va plange insa in final o sa fie totul bine.
Se imbraca cu acele haine negre si incomode si pleca insa nu inainte de a o privi pe femeie trista si sarutand-o.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 10:15 pm

Se ridica peste cateva clipe de pe pervazul ferestrei,chemand-o pe Greta,care aduse cateva uleiuri parfumate cu care ii unse trupul,cicatrizandu-i zgarieturile si vindecandu-i vanataile.Se imbraca apoi,ajutata de Greta,intr-o rochie din matase albastra,aranjandu-si parul si pudrandu-l.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 10:19 pm

Se opri la o farmacie si lua de acolo inca o sticla de vitrio si arsenic apoi si un fel de cutit pe care avea de gand sa il foloseasca pentru a o scapa pe femeie de copilul nedorit.
Se intoarse deci acasa. Urca scarile din lemn putred si ajunse sus.
-Erzsebet,te rog sa te intinzi pe pat.
Ii facu semn servitoarei sa o ia pe Etel.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 10:59 pm

Se dezbraca de rochie,muscandu-si buzele si se intinse pe pat,privind absenta tavanul alb si asteptandu-se la ce era mai rau.
Nu indrazni sa-i mai spuna nimic Jospehinei,ramanand in continuare tacuta.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:04 pm

In scurt timp totul se termina. Avea mainile pline de sange insa totul era bine.
-Azi nu te vei misca din pat. A durut, stiu, si tocmai de aceea vei ramane aici.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:06 pm

Cu toate ca isi muscase buzele pana la sange,nu reusi sa se abtina si scoase de cateva ori tipete prelungi si ascutite.
La sfarsit insa lesina extenuata pe pat.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:09 pm

-Erzsebet! striga ea venind langa ea apoi ii dadu cu apa pe fata asteptand sa se trezeasca
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:12 pm

Se trezi si ii zambi fortat jospehinei,multumindu-i in maghiara,dupa care inchise ochii la loc,cazand intr-un somn adanc.
Ramase asa mult timp,revenindu-si abia dupa cateva zile de febra mare.
Cand deschise ochii o lumina alba inunda incaperea,strecurata parca prin perdeaua dintr-un material fin.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:16 pm

Acelasi costum negru, acelasi par prins la spate, aceeasi stare de neliniste.
-Nu mai e. replica ea mainile fiindu-i pline cu sange insa era sangele altei persoane
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:18 pm

Se cutremura in momentul in care-i vazu mainile pline de sange si,ridicandu-se,sprijinita de perne,ii lua mainile intr-ale ei,multumindu-i de mai multe ori in maghiara.
-De unde e sangele acesta ?murmura Erzsébet la sfarsit.
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:23 pm

-De la barbatul care te-a chinuit timp de un an. L-am taiat pe piept si umeri apoi i-am turnat acid pe rani si in cele din urma i-am luat gatul. Nici nu a apucat sa respire,s-a intamplat rapid. Acum e ingropat pe aproape.
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:27 pm

Se cutremura auzind-o,insa nu-i reprosa nimic.
-Defapt ... boala lui ... isi lasa Erzsébet priivrea in jos.Era de la arsenic ... i-l turnam in fiecare zi in mancare,ofta ea incet.Am inceput atunci cand avrut s-o bata pe Etel ...
Sus In jos
Josephine
Experimentat
Josephine

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:31 pm

-Adica de la asta?
Si ii arata o sticla plina si nou achizitionata alaturi de una de vitriol aproape goala.
-Tatal tau cred ca va intra la banuiala dar nu conteaza. Te pot ruga ceva?
Sus In jos
Erzsébet
Experimentat
Erzsébet

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitimeDum Dec 13, 2009 11:33 pm

-Sigur ca da,incuviinta Erzsébet mergand la marginea patului si straduindu-se sa se dea jos.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imaginea sinistra a disparitiei   Imaginea sinistra a disparitiei - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Imaginea sinistra a disparitiei
Sus 
Pagina 6 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Merdano :: Biserica :: Cimitir-
Mergi direct la: